Vi närmar oss valets elfte timma och det är dags att göra sin plikt och rättighet Självklart finns det inget parti som har man gillar eller för den delen ogillar. Självfallet har vi alla våra hjärtefrågor som vi värnar om. Visst blir man förbannad på hela etablissemanget emellanåt. Om man är missnöjd med något och röstar på ett så kallat missnöjesparti, så förstör man dock mer än man gör nytta. Det innebär ju att något av de etablerade partierna, som kanske skulle ha kraft att faktiskt driva igenom viktiga frågor, tappar röster. För min personliga del skulle jag kunna strunta i att rösta eftersom jag inte tycker det finns något parti som är riktigt, riktigt bra. Men för min del så ser jag att min röst är oerhört viktig, kanske framförallt i detta val. Min röst kommer jag lägga på ett av Allianspartierna. Detta för att värna landsbygden. Trots allt är vi ju runt 1,4 miljoner människor som bor där. Vi kunde ju själva se vad Miljöpartiets Åsa Romson uttalade när det gällde framtida vargjakt. Då kan man förstå att vi har ett Miljöparti som inte är ett grönt landsbygdsparti, utan ett parti för verklighetsfrämmande balkongekosofer i storstaden. De har bevisligen ingenting att tillföra våra livsmöjligheter på landsbygden. Vill man värna om livskvalitet, gröna näringar, aktiv fritid, jakt och fiske, så bör man snabba sig till valurnorna och rösta på något av Allianspartierna. I alla fall om ni frågar mig och värnar våra intressen på landsbygden.