Om Jaktlust – Jaktkläder, jaktutrustning & gratis jaktfilm

Jaktlust.com tillhandahåller jaktfilmer och är en konceptbutik för kvalitetsmedvetna jägare som startades av oss yrkesjägare Thomas Ekberg och fotograf Mikael Jägare. 

Det började för över 25 år sedan… och på den vägen är det. Eller vägen och vägen förresten – Stigen är nog ett lämpligare uttryck. Som yrkesjägare och fotograf gav vi oss ut på spännande jaktäventyr i Norden. Efter drygt 100 TV-program och dubbelt så många jaktfilmer, så tänkte vi dela med oss av våra erfarenheter. Vi träffades en vacker dag på en lokal TV station i Örebro. Thomas med ett genuint jaktintresse sedan tidiga barnsben och Mikael med ett brinnande intresse för TV-produktion. Två världar möttes och några månader senare var den första serien kallad Dianas Stigar klar för visning. Sedan dess har mycket vatten runnit under ån. För många är de skogsstigar vi tillsammans vandrat, krupit, ålat, sprungit och torkat svetten ur pannan på under alla möjliga svenska jaktäventyr. Andra gånger har vi stått timmar på pass eller gått i fjällvärlden i isande vindar och extrem kyla. Sammantaget har detta givetvis gett oss olika erfarenheter. Inte minst gällande kläder, klädval, vapen och jaktprylar. En sak har vi lärt oss – Kvalitet är viktigt!

På Jaktlust.com är målsättningen att vi ska erbjuda jakt- och friluftsprodukter av hög kvalitet. Utöver det vill vi som en bonus helt fritt låta er ta del av de jaktfilmer och TV-serier vi producerat genom åren. Målsättningen med våra filmer har aldrig varit att visa enbart ”coola” skottsekvenser. Detta av den enkla anledningen att det inte är så jakt går till i verkligheten. Vi vill försöka skildra jakten från skott till gryta. Jakt är mer är bara skott – Mycket mer. Nu återstår bara att hälsa er varmt välkomna till Jaktlust.com!  

Handla i vår butik för jakt och friluftsintresserade

Jaktlust.com är en konceptbutik för jakt-, frilufts- och matintresserade människor. I vår jaktbutik hittar du det mesta som har med jakt, viltvård och friluftsliv att göra så som jaktkläder, jaktutrustning, jaktkängor, ryggsäckar, viltrecept och mycket mer. 

Hos oss på Jaktlust kan du handla jaktkläder från de bästa leverantörerna. Idag är vi 20 personer som ser till att vi köper in rätt produkter, ger dig bästa tänkbara service och ser till att du får dina produkter i tid.

Har du några frågor kan du alltid kontakta vår kundservice på telefon nr. Tel 0220-308 66 vardagar 10-15. eller skicka ett mail till kundservice@jaktlust.com

Se våra jaktserier och jaktfilmer gratis

Du hittar många filmer här. Bland annat våra serier Jaktlust, Dianas Stigar och Jakt & Jägarliv. Vi kommer också med jämna mellanrum komma ut med lite nyheter. Filmerna är helt gratis att titta på. Det enda du behöver göra är att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Här hittar du också Thomas bästa tillvaratagningstips gällande viltet, från urtagning till finstyckning. Här hittar du också Ekbergs fina jaktarrangemang, utbildningar och kurser. Vi bjuder er också på olika viltrecept från några av Sveriges bästa kockar. Mat och jakt går hand i hand. 

Utbildningar - Ta jägarexamen hos oss

Här hittar du också kurser i jägarexamen och upplevelsearrangemang så som älgjakt och vildsvinsjakt. 

Cerifierad e-handel

Certifierad E-handel www.jaktlust.com och dess ansvariga företag ITAB, Idefix Tekoprodukter AB uppfyller idag kraven för Certifierad E-handel fastställda av Nordisk E-handelscertifiering.

 
  • Företaget är inte på ekonomiskt obestånd.
  • Inga allvarliga klagomål från kunder finns olösta.
  • E-handeln nyttjar kryptering där känsliga betaluppgifter skickas.
  • E-handeln har antagit en personuppgifts och anti-spam policy.
  • Kontrollera certifikat

 

Thomas Ekberg och Mikael Jägare - följ våra jaktäventyr här på Jaktlust!

Succén fortsätter. Ta del av vår egen serie Jaktlust och våra jaktfilmer här på sajten som du finner under Jaktfilmer. Följ oss gärna i våra bloggar, Jägare Blogg & Ekberg Blogg.

 

Företagsuppgifter:

Jaktlust.com är en del av: 

ITAB, Idefix Tekoprodukter AB
Org nr 556205-6969
E-mail: kundservice@jaktlust.com
Tel: 0220-30866
Postadress: Box 91, 735 22 Surahammar
Besöksadress: Enbärsvägen 18, 735 37 Surahammar
Styrelsens säte: Surahammar, Sverige 

Jaktlust ingår i företagsgruppen NORD och samarbetar med Active Outfit och ITAB Outdoor. För att ge bästa service och värde till dig som kund till något av bolagen i NORD kan du få erbjudanden och nyheter även från andra bolag i koncernen, men du kan självklart när som helst avböja att ta emot information från respektive bolag.