Vapen & Skytte

Artiklar 1 till 10 av totalt 198

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Hatsan 95 SAS 4,5 mm

  Ännu ett luftgevär från Hatsan som andas kvalitet. Luftvapnet är otroligt välbyggt och ger ett välbalanserat intryck.

  Läs mer
  2 399 kr

 • KKC Laminatkolv

  Norska KKC tillverkar gevärskolvar i krysslaminerad björk där pistolgreppet är utformat så att du har en naturlig och avslappnad vinkel på handleden. Både kindstöd och bakkappa är justerbara för att ge bästa tänkbara precision, dessutom är kolvarna bland det snyggaste vi sett! (Brun modell, finns i flera utföranden för olika vapenmodeller)

  Läs mer
  5 795 kr

 • Hatsan AT44PA 4,5 mm

  AT44PA är ett mycket pålitligt vapen med svårslagen prestanda. Till skillnad från andra AT44 modeller laddas denna med "Pump Action", liknande ett hagelgevär. Med förkomprimerad luft(PCP) blir det mer fokus på självaste skyttet. Ett luftvapen för erfarna skyttar och luftvapen entusiaster.

  Läs mer
  5 399 kr

 • 1 649 kr

 • GunSkins Shotgun Skin

  Shotgun Skins är högpresterande vinylomslag som kan appliceras på alla gevär. De är vattenavstötande och har en reflekterande matt finish.

  Läs mer
  899 kr

 • Nor-Lyx Vapenställ 5 vapen

  Nor-Lyx Classic 5 är ett vapenställ för fem vapen. Vapenlåsen levereras med två nycklar. Vapenställ är inte ett godkänt sätt att förvara skarpa vapen, men kan användas till luftvapen och pluggade vapen av grövre kaliber.

  Läs mer
  2 399 kr

 • MTM S Series Ammunitionslåda för 10 hagelpatroner

  En smidig förvaringslösning för ammunition i mindre mängder. Denna ammunitionslåda håller 10 hagelpatroner i 12ga kaliber. Ammunitionen förvaras med tändhatten uppåt, för enkel åtkomst och laddning av ditt vapen. Dess låsspärr har tagits fram för att vara enkel att öppna med och utan handskar.

  Läs mer
  149 kr

 • MTM Förvaringsask för 3/6 choker (CT3)

  Slagtålig förvaringsask tillverkad i polypropen, med två interna separatplattor och en mjuk skum-bas. Allt för att hålla dina choker, nycklar och tillbehör i säkert förvar. CT3 har utrymme för tre förlängda choker, eller sex standard choker.

  Läs mer
  149 kr

 • Albecom Hygiensats

  Hygienssats bestående av tätningsringar och ljudabsorbenter till Albecom hörselskydd, passar 308P och 308E.

  Läs mer
  79 kr

 • Butler Creek Blizzard

  Butler Creek Blizzard är ett linsskydd designat för att du ska kunna använda kikarsiktet på korta till medellånga avstånd utan att fälla upp linsskyddet. Dessa linsskydd passar både objektiv och okular. Finns i elva olika storlekar.

  Läs mer
  199 kr

Artiklar 1 till 10 av totalt 198

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5